Eyl

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Veli Olmaya Hazır mıyım?" konulu içerik afiş haline getirilerek velilerimizin giriş ve çıkışlarında inceleyebilecekleri şekilde okul girişine asılmıştır.

Ayrıca içeriğin linki aşağıda paylaşılmıştır.

Okulumuzun tarihçesi: Okulumuz yapılan araştırmalara göre 1893 yılında Osmanlı – Rus Savaşlarında Fransızlar tarafından Fransız Mimarisine uygun olarak haç şeklinde yapılmış ve o dönemde tek katı bitirilerek revir olarak kullanılmıştır. Daha sonra 1914 yılında Balkan Savaşlarında binanın yüksek oluşu ve yetersiz kalması nedeniyle içten çıkış bırakılarak bir üst kat oluşturulduğu söylenmektedir. 1932 yılında binanın Şücaettin İlkokuluna bağlı olarak eğitim – öğretime açılmasına karar verilmiş ve 18.09.1932 tarihinde okulun açılışı yapılırken okula çıkılacak merdiven olmadığının farkına varılmış ve hemen çarçabuk derme,  çatma tahtadan merdiven yapıldığı yaşlılar tarafından anlatılmaktadır. Tarihi kaynaklarda eski mezarlık (şimdi otogar) ve binek taşının kuzeyinde olarak tarif edilen okulumuzun binası asırlık çınar misali 123 yıldır hizmet vermektedir.

Ekm

Okul Müdürümüz Ebru AKAR ve okulumuz Öğretmeni Berna ÇALIŞKAN'ın 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında yürütmüş oldukları "Sevgiyle Bütünleşen Kalpler" e-twinning projesi dolayısıyla okulumuz "Ulusal Kalite Etiketi" kazanmıştır. Müdürümüzü ve öğretmenimizi çalışmalarından dolayı tebrik ederiz.

Eyl

Şu an okulumuzda engelli öğrencilerimizin okulu daha rahat kullanabilmeleri için bir adet engelli rampası ve bir adet engelli tuvaleti mevcuttur. Ayrıca önümüzdeki yıllarda okulumuz restorasyon sürecine girecek olup engelli öğrenciler için gerekli düzenlemelere devam edilecektir.