Şbt

Ailelerimizin çocuk yetiştirme süreçlerine destek olması amacıyla Genel Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan Aylık Aile Eğitim Bültenimizin Şubat sayısı yayımlandı.

Şbt

Ara

Tüm sınıflarımızda; Aralık ayı eylem planında yer alan etkileşimli kitap okuma yöntemi ile günlük eğitim akışında planlanan kitaplar okundu. Kitaplardaki bilinmeyen kelimeler öğrencilerimizle birlikte belirlendi.

ARALIK AYI AİLE BÜLTENİ

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi  Kapsamında Etkileşimli Kitap Okuma Sunumu Gerçekleştirildi.

Ara

YERLİ MALI HAFTASINI TÜM ÇOŞKUYLA KUTLADIK.

Dzilimizin Zenginlikleri Projesi Etkinliğimiz

Dilimizin Zenginlikleri Projesi

Haz

Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) tarafından değerler eğitimi; "Çocukların ve gençlerin pozitif değerleri keşfedip geliştirmeleri ve kendi potansiyellerine göre ilerlemeleri için yürütülen eğitimsel gayretler" olarak tanımlanmaktadır. 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı 2. dönem boyunca okulumuzda Değerler Eğitimi kapsamında birçok çalışma yapılmıştır.

2. Dönem Değerler Eğitimi kapsamında yapılan çalışmalar:

Hoşgörü

Sevgi, saygı

Çalışkanlık

Haz

Velilerimizin katılımı ile yıl sonu öğrenci portfolyo sunumu sınıflarımızda gerçekleştirilmiştir.

Haz

Okulumuz öğrencileri ile 30.05.2023 tarihinde Ters Ev ve Masal Park gezisi düzenlenmiştir.

May

RİBA, Rehberlik Hizmetleri İhtiyaç Belirleme Anketidir. Okul rehberlik hizmetlerinin planlanmasına yönelik öğrencilerin ihtiyaçlarının belirlenmesi, bu sürece öğrenciler ile birlikte veli ve öğretmenlerin de aktif katılımının sağlanarak gelişimsel anlayışa uygun dinamik bir plan oluşturulması amaçlanmaktadır. Her sene Mayıs ayında uygulanmaktadır. Bu sene de rehber öğretmenimiz tarafından okulumuz veli ve öğretmenlerine uygulanmıştır. RİBA sonucu en çok ihtiyaç duyulan konular "İletişim becerileri" ve "İhmal ve istismardan korunma" olarak belirlenmiştir. Önümüzdeki yıl rehberlik hizmetlerinde özel hedef olarak bu iki hedef seçilmiştir.

May

Okul dışarıda günü kapsamında sabahçı ve öğlenci gruplarımız okul bahçesinde çeşitli etkinlikler düzenlediler. Çeşitli oyunlar düzenlendi. Kağıt uçaklar uçuruldu. Çılgın Saç Partisi düzenlendi.