OKUL ÖNCESİ KATKI PAYI HESAP BİLGİLERİMİZ

Dilimizin Zenginlikleri Projesi

Haz

Geçerli mazeretler haricinde kayıtlı öğrencilerden uzun süreli devamsız olanların velileriyle görüşülüp öğrencinin okula devamının sağlanması konusunda çalışmalar yapıldı.

Uzun süre devamsızlık yapan öğrencilerin devamsızlık sebepleri öğrenilip giderilmeye çalışılmıştır.

Günlük planlar güncellendi ve çağdaş yaklaşımların takibi devam ettirildi.

Tekirağ Projesine katılım devam edildi.

Değerler Eğitimi Projesine katılıma devam edildi.

Fiziki alanların yenilenmesi ve geliştirilmesine yönelik çalışmalar yapıldı.

Önleyici Rehberlik çalışmaları kapsamında risk grupları içerisinde yer alan öğrenciler için Rehber Öğretmen ve Sınıf Öğretmenleri tarafından çalışmalar yapıldı.

Velilere anne baba tutumları hakkında seminer verilmiştir.

Ekm

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı içerisinde yürütülecek olan projeler okulumuz öğretmenleriyle yapılan toplantı sonucu belirlenerek projelerin ekip üyeleri ve uygulama tarihleri oluşturulmuştur.

Ekm

Okulumuzda öğretmenlerin mesleki gelişimine katkıda bulunmak amacı ile öğretmenler odamızda bulunan kütüphanemize yeni kitaplar eklenerek kütüphanemiz zenginleştirilmiştir.

Ekm

Tekir-ağ Projesi kapsamında okulumuz velilerine Veli Beklenti Anketi gönderilmiştir. Ölçeği 78 velimiz yanıtlamış olup ölçeğin maddeleri ve maddelere verilen yanıtlar tablolaştırılmıştır.

Ekm

Tekir-ağ Projesi kapsamında okulumuz öğretmenlerine Öğretmen Mesleki Aidiyet Ölçeği gönderilmiştir. Ölçeği 10 öğretmenimiz yanıtlamış olup ölçeğin maddeleri ve maddelere verilen yanıtlar tablolaştırılmıştır. Öğretmenlerimizin çoğunlukla mesleki aidiyetlerinin yüksek olduğu gözlenmiştir.

Eyl

Tekir-ağ projesi kapsamında okulumuz rehber öğretmeni Ebrar EMEK tarafından öğretmenlerimizin okuldan beklentisini belirlemek için anket oluşturmuş ve yanıtlamaları amacıyla öğretmenlerimize gönderilmiştir. Anket sonuçları tabloya işlenmiş olup anketin linki ve sonuçların tablolaştırılmış hali aşağıda paylaşılmıştır.